Droomvakantie Turkije?

Turkije heeft alles in zich voor een echte droomvakantie. Zo kun je hier genieten van prachtige landschappen, mooie stranden, veel cultuur en een wereldstad als Istanbul. Veel mensen boeken een all inclusive vakantie Turkije omdat aan de Turkse Kust de mooiste resorts en hotels liggen en deze all inclusive arrangementen aanbieden.

Zonvakantie Turkije

Van mei tot september kun je een mooie zonvakantie beleven langs de kust van Turkije. Aan de Turkse Rivièra schijnt de zon driehonderd dagen per jaar. Behalve aan het strand te liggen kan je hier ook veel sporten beoefenen, zoals bergbeklimmen, waterskiën, zeilen en windsurfen. Populaire plaatsen zijn Alanya, Manavgat, Side en Antalya.


De Egeïsche kust.

Velen vinden de Egeïsche kust het mooiste gebied van Turkije. Hier vind je mooie rotsen, veel bossen en lange zandstranden. Volgens velen vind je hier ook de mooiste zandstranden van Turkije.

Bekende plaatsen

Bekende plaatsen zijn Bodrum, Izmir, Gümbet en Kusadasi. Als je je vakantie houdt aan de Egeïsche kust is een bezoekje aan Pamukkale een must. Bij dit magnifieke natuurwonder loopt via een aantal terrassen water naar beneden. De terrassen lijken hierdoor op een bevroren waterval. Een erg indrukwekkend verschijnsel. Boek nu je droomvakantie Turkije.
Last minute aanbiedingen >>>