De ideale jongerenvakantie is een vakantie waarbij je ’s nachts alle discotheken en kroegen bij langs gaat en waarbij je overdag bij kunt komen op het strand. Bij de leukste jongeren vakantie> weten we de beste locaties tegen scherpen prijzen aan te bieden. Belangrijk bij een jongerenvakantie is dat de bestemming voldoet aan een aantal eisen. Zo moeten er natuurlijk genoeg te feesten zijn en het zonnetje moet goed schijnen.

In welke landen kan je een jongeren vakantie boeken?

Populaire bestemmingen voor een jongerenvakantie zijn Spanje, Italië, Griekenland, Kroatië, Frankrijk, Bulgarije en Turkije. Je kunt op deze bestemmingen leuke excursies boeken, zoals een kroegentocht, jeepsafari of boottocht. Wil je snel op je bestemming zijn? Dan kan je het beste met het vliegtuig gaan. Als je hierin geld wilt besparen kun je met de bus gaan. Wil jij een vakantie waarbij je volop kunt feesten en overdag uit kunt rusten op het strand? Zoek dan hieronder de jongerenvakantie die aan jouw wensen voldoet.

Jongeren vakantie Spanje

Spanje is en blijft één van de populairste landen voor een jongeren vakantie waarbij strandfeesten en uitgaan centraal staan. Als je denkt aan een jongeren vakantie Spanje, denk je natuurlijk aan de Costa Del Sol en de Costa Brava. Daar vind je veel jongeren hotels, discotheken en nachtclubs. Ook leuk in het kader van een examenfeest. Jongeren reizen aan de Spaanse Costa’s zijn zonvakanties.

Skivakantie jongeren

Je kunt ook een skivakantie jongeren boeken, bijvoorbeeld naar Oostenrijk of Italië.